Ανακοινωσεις:

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Φωνάζει ο δήμαρχος Χρ. Κορτζίδης, να φοβηθεί ο νοικοκύρης!


«Τα ψέματά πια τελείωσαν. Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του»

Με κατάπληξη διαβάσαμε τις διαδοχικές ανακοινώσεις του δημάρχου, κ. Χρ. Κορζίδη, που δείχνουν ότι βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, προσπαθώντας με αγωνία να εξηγήσει στο λαό της πόλης, γιατί προμηθεύτηκε - με απ’ ευθείας ανάθεση - από μία ιδιωτική επιχείρηση  εμπορίας συστημάτων ασφαλείας και ηλεκτρονικού εξοπλισμού της Βάρης,  υλικά….. πυρασφάλειας κατά 350% ακριβότερα από τις τιμές που προσφέρουν για τα ίδια ακριβώς αντικείμενα επιχειρήσεις της Αργυρούπολης, που διαθέτουν αποκλειστικά  υλικά και υπηρεσίες πυρασφάλειας!

Τονίζουμε, ότι πήραμε την προκήρυξη του δήμου για τα υπόψη υλικά πυρασφάλειας (η σύγκριση έγινε μόνο στα υλικά ώστε να είναι αντικειμενική), καθώς και τη συμφωνία που έκανε με την εν λόγω ιδιωτική επιχείρηση security και ζητήσαμε, αρχές Δεκεμβρίου 2013, από δύο επιχειρήσεις συστημάτων  πυρασφάλειας της Αργυρούπολης να μας υποβάλλουν εγγράφως τις προσφορές του για τα ίδια ακριβώς υλικά, όπως τα ζητούσε ο δήμος μερικές μέρες νωρίτερα.
Προφανώς, οι εργασίες τοποθέτησης των υλικών αυτών κοστολογούνται διαφορετικά από κάθε προσφέροντα και γι αυτό δεν υπόκεινται σε σύγκριση, αλλά είναι «ηλίου φαεινότερο», ότι  ο δήμαρχος κ. Χρ. Κορτζίδης δεν έδωσε καμία απολύτως ευκαιρία και δυνατότητα στις επιχειρήσεις του δήμου του να καταθέσουν την αντίστοιχη προσφορά τους!

Ισχυρίζεται αίολα ότι, δήθεν, βιαζόταν για να προλάβει να τα κάνει όλα σε τρείς μέρες και εμείς ρωτάμε:....

Τριάμισι χρόνια πέρασαν και δεν πρόλαβε ο κ. Κορτζίδης να κάνει έγκαιρα ούτε ένα σχετικό διαγωνισμό, ώστε να εξασφαλίσει το μέγιστο οικονομικό όφελος για τον δήμο;

Παραθέτουμε στη συνέχεια συγκριτικό Πίνακα για το τι πλήρωσε ο δήμαρχος στη εταιρεία security της Βάρης για τα υλικά πυρασφάλειας που πήρε με την απ’ ευθείας ανάθεση και τι πρόσφεραν για τα ίδια ακριβώς υλικά οι δύο εξειδικευμένες επιχειρήσεις της Αργυρούπολης.

Ο καθένας  ας βγάλει τα συμπεράσματά του από αυτό το πρώτο ενδεικτικό παράδειγμα για το τι συμβαίνει στο δήμο.


Εμείς τα έχουμε ήδη βγάλει και γι αυτό θα ακολουθήσουν και άλλα ενδεικτικά παραδείγματα για του λόγου το αληθές.

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΙΜΩΝ 


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

1η ΠΡΟΣΦΟΡΑ 


2η ΠΡΟΣΦΟΡΑ







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου